EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIES

divendres, 9 de novembre del 2012

CONGRES 4 - BARÇA 6

Impossible. No hi ha manera. Podriem estar jugant 24 hores seguides i no els guanyaríem. A la mínima oportunitat te la claven ( per l'escaire si cal ). Els deixes un pam de distáncia i fan gol.
Després del bon paper que vam fer l'any passat en els dos partits contra el Barça, ahir teniem la il·lusió de que a la "tercera va la vençuda", però no.
Vam començar jugant i defensant molt bé però en dos contraatacs es van ficar amb un 0-2 al marcador. A finals de la primera part el M. Montardit va aconseguir retallar distàncies. Quan el Cairo descansa ( que també ho fa ) el Barça baixa el ritme en atac i es quan s'ha d'aprofitar.
Al descans ho veïem bé per ficar-nos dins al partit però un altre cop la dueta Cairo-Rovira ens van posar a "puesto" colocant un 1-5 al marcador en 5 minuts. Impossible ! uns dels gols va ser una obra mestre del Cairo colocant la bola per el "sobaco" del porter i un altre de xut de cullera per l'escaire.
No vam baixar els braços i vam seguir lluitant. Els fruits van arribar en posar-nos 3-5 al marcador però ja no hi havia temps i el fet de pressionar molt amunt va fer que ens fiquéssin el 3-6. Posteriorment vam fer el 4-6 definitiu.
Per cert, ahir vam tenir la possibilitat de tornar a veure jugar junts els germans Torner, tota una llegenda de l'hoquei.
En fi, ara a per el Mollet i ja ens treiem els "ossos" de sobre.