EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIES

EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIES



dimarts, 15 de gener del 2013

CALAFELL 2 - CONGRÉS 4

Hem a pres a patir i ahir va quedar ben demostrat. A l'igual que contra el Cerdanyola, ahir també anvàvem perdent per 2-0 i vam acabar guanyant "in extremis".
El desplaçament era d'aquells que toquen els collons i la butxaca !! Calafell a les 22.30 amb els peatges del Garraf que sumen 10 Euritos !!

Com que ens sobra la pasta, cadascú va anar amb el seu cotxe, si senyor !!
I el partit doncs molt llarg i molt dur tant físicament com psicològicament. Físicament perque només teníem un recanvi i justet de salut així que practicament vam jugar la resta quasi tot el partit.
El rival defensant en quadre molt tancat i al contracop que és com ens van ficar les dos gols ja que nosaltres vam combinar la defensa a l'home amb una en quadre ja que físicament estavem reventats.
Sort que abans del descans vam ficar el 2-1 per l'únic forat que vam trobar a la porteria ja que el porter ho va parar tot ( fins hi tot un penal al Willy )

A la segona vam sortir igual ja que d'oportunitats en vam tenir moltíssimes i gràcies això vam poder tirar d'ofici per guanyar el partit però gràcies a dos golassos per l'escaire ja que va ser la única manera de batre el porter local.

En fi, bon partit on el àrbitre va deixar jugar (potser massa), partits dels que fan afició i de moment 12 puntets a la saca que ens col·loquen a la part alta.

Després sopar al "privé" a base de tapetes i cervesa per arribar a casa sobre les 2 de la matinada.

El Calafell va últim però te qualitats per començar a sumar un cop agafin el ritme de veterans A. Segur que aviat comenaran a donar sorpreses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada