EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIES

divendres, 8 de febrer del 2013

CONGRES 4 - 4 VIENTOS 4

Caray quants "4" al títol, no?........

Partit intens el viscut ahir al futur pavelló del Congrés ( algun dia el cobriran ) davant el 4 Vientos de Blanes.
Intens perquè el marcador va anar ajustat de principi a fi passant del 0-0 del inici al 4-4 final ( gol del 4 Vientos a l’últim minut ).
La primera part va acabar amb un just empat a 1 al marcador i la segona part va ser un autèntic stress per el marcador passant al 1-2, 2-2, 3-2,3-3, 4-3 i 4-4 final. No es un mal resultat si tenim en compte l’entitat del rival però llàstima del gol a l’últim minut perquè una victòria ahir ens consolidava a la part alta de la classificació però que més podem demanar després que l’últim partit jugat va ser el passat dia 14 de gener ( gairebé 1 mes ! ).