EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIES

EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIES



divendres, 10 de maig del 2013

CONGRÉS 4 - HORTA 1

Tercer partit en 8 dies i 9 punts que ens situen provisionalment en segona posició. A falta de 4 partits per acabar la lliga som optimistes en les nostres opcions de classificar-nos per la Final Four. Hi ha dues places en joc que ens disputem el Mollet, Noia, St. Celoni i nosaltres. En principi el calendari ens és favorable ja que la resta de candidats juguen partits entre ells, o sigui que la cosa pinta bé.

Ahir vam jugar un partit atrassat de la primera volta. Un partit al que hem arribat en una bon moment de l'equip ja que últimament estem fent uns partits molt bons i contra l'Horta, després de perdre els dos partits contra ells l'any passat, anavem amb molta cautela.

L'Horta és molt difícil de jugar-li ja que defensen amb un quadre tancat i tenen dos davanters molt ràpids que si t'engantxen al contraatac et poden fer molt mal. Aprofitant que l'árbitre no "pitava res" vam rodar i rodar la bola fins poder obrir el quadre i així avançar-nos al marcador amb un parell de golets però ràpidament van poder fer-nos el 2-1 amb el qual vam arribar a la mitja part. La segona part va ser pràcticament igual a la primera tot i que els últims 10 minuts van ser una mica descontrolats i tot i anar amb un 3-1 a favor, la por a que ens féssin el 3-2 va fer que ens haguéssim de serenar. A falta de 15 segons per acabar, el M. Serigo ( que reapareixia després de vàries semanes ) va establir el 4-1 definitiu al marcador.

La setmana que ve rebem al Palafrugell, un equip que ha passat de jugar la Final Four l'any passat a lluitar aquest per evitar el descens. Per tant, alerta que serà un partit complicat.


Classificació provisional. Tandebó sigui la definitiva !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada