EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIES

dilluns, 2 de desembre del 2013

HORTA 2 - CONGRES 5

Quan la tarda d'un partit comences a veure watsaps de gent que diu que no pot venir al partit i acabes veient que serem 4 i el porter, el primer que penses es "quina pallissa ens fotran", que igual aguantem la primera part però a la segona farem un "bajón físic" i acabarem golejats.
Això és el que vam pensar divendres a l'anar al camp de l'Horta. Anàvem convençuts de que no aguantaríem el partit però ves per on, tot va anar diferent al que creiem.
Com no podíem fer l'home tot el partit vam decidir fer un rombe i aguantar les escomeses de l'Horta i mica en mica vam anar agafant el ritme fins posar-nos 0-2 amb gols del Fermí i el Willy ( penal ). Quan portavem 15 minuts jugats al Fermí se li pujava el besó però va aguantar com un "jabato"......
Així vam arribar al descans, amb un fantàstic 0-2 a favor. La segona part va començar amb un Horta anant a per totes, presionant-nos a mitja pista i com no, ens van empatar en un moment de pájara colectiva. Tots vam pensar el mateix però ningú ho va dir. Veiem que físicament ens guanyaven però una genialitat del Fermí ens va tornar a avançar al marcador i tot seguit una altre genialitat del Jose Cacho va posar un 2-4 que ens donava tranquilitat. El cinqué gol al marcador visitant el va posar el C. Duran de xut creuat. El últims minuts l'Horta seguia pressionant a mitja pista però vam posar dos jugadors darrera la porteria i vam aconseguir controlar el partit i aconseguir una victòria del tot merescuda.