EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIES

dilluns, 10 de febrer del 2014

MALGRAT 10 - CONGRES 5

Si a falta de 15 minuts diem que anàvem guanyant 4-5 ningú s'ho creuria. Molt bon partit el que vam disputar a Malgrat, llàstima que al final no vam poder aguantar l'alt ritme de partit que va dur el Malgrat des de el minut zero.
El Malgrat porta un ritme de joc molt alt i anàvem avisats que xuten molt i molt fort. Tot i això ens vam avançar al marcador amb un gol del J. Rubio i després d'uns quants canvis al marcador degut a un parell de "canyardos" per l'escaire els locals es van posar davant el marcador. Vam reaccionar ràpidadment i en un contratac el Carles va empatar el partit de xut creuat i posteriorment vam posar el 3-4 al marcador, amb el qual vam arribar a la mitja part.
A la segona part vam seguir igual, defensant a l'home i intentant que no xutessin de lluny però vam poder aguantar uns 10 minuts. En un tres i no res es van posar 8-4 al marcador i tot un alè d'esperança amb un gol del Willy que posava el 8-5 al marcador, dos jugades de llibre van acabar per endosar-nos la golejada més amplia des de que estem a veterans.
El sopar perfecte tant per la qualitat com la rapidesa en fer les pizzes al casc antic de Palafolls.