EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIES

dilluns, 10 de març del 2014

MOLLET 5 - CONGRÉS 2

Primer partit de la segona volta i primera derrota contra un molt bon equip. Tot i no jugar un gran partit vam contenir els continus atacs Molletencs que es van trobar o bé amb el Dani a la porteria o bé la fotien fora perquè d'ocasions en van tenir unes quantes. Tot i això ens vam adelantar a mitjans de la primera part amb un gol del Willy que va ser contrarestat a punt d'arribar al descans amb un bon gol de Raigoso per l'escaire després de perdre nosaltres una bola al mig del camp.
A la segona part va arribar l'hora de repartir els regals i ens vam convertir ens els autèntics reis mags al deixar fer-nos 3 gols en menys de 5 minuts, que posaven les coses molt difícil. Només un gol de xut exterior per part del Jordi va fer que poséssim el 4-2 al marcador però Busquets es va encarregar de sentenciar el partit amb el 5-2 definitiu.

Al final va arribar el millor: el sopar a Cal Marfà, mític bar del mon de l'hoquei a Mollet i un dels tres negocis de tota la vida que queden a la plaça, junt el quiosc i la farmàcia Amador. Sopar a base de tapes i cerveses espectaculars.

La font mítica del centre de Mollet, un dels símbols de la ciutat.