EL RETORN DE LES VELLES GLÒRIES

dijous, 3 d’abril del 2014

CONGRÉS 6 - MONTBUI 0

Plàcid partit ahir a la bombonera. Això no vol dir que no haguéssim de córrer ja que el Montbui es un equip "jove" i van tenir les seves ocasions però un bon partit del M. Palomo ens va permetre acabar el partit a 0. El Montbui ens va defensar a l'home i això va fer que haguéssim de portar un nivell alt de joc i no parar de patinar. A la mitja part vam arribar amb un 4-0 que ens donava molta tranquilitat però pensant que sempre que hem jugat amb ells a la segona part sempre remunten. Així doncs la segona part va seguir igual de dinàmica per part dels dos equips i al final un parell de gols van tancar el marcador amb un 6-0.
Per arrodonir-ho vam anar al MaxiMAx a sopar. Un lloc del tot recomenable. La setmana que ve rebem el Barça, a veure que tal..........